Vesti

PKS: NOVI TERMIN PRIPREMNE NASTAVE ZA POLAGANJE ISPITA

06.10.2020

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je novi termin pripremne nastave za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta.

Centar je do sada realizovao više obuka odnosno priprema za polaganje ispita u prostorijama Privredne komore Srbije. Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na oko 250 ispitnih pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 13. i 14. oktobar 2020. godine, Resavska 15, sala na 2. spratu, 10 – 16 časova. Elektronska prijava za obuku – pripremu za polaganje ispita može se izvršiti na sledećoj adresi: Priprema za polaganje ispita za termin 13. i 14. oktobar 2020. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za polaganje ispita realizuje osnivač i prvi konsultant KANCELARIJE IVANOVIĆ, Tatjana Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.