Vesti

PKS: PRIPREMA ZA POLAGANJE ISPITA U JUNSKOM ISPITNOM ROKU

22.05.2019

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije je, na osnovu spiska propisa i liste pitanja za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta, objavljenih od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, nudi dvodnevnu pripremu za polaganje ispita.

Centar je do sada realizovao tri obuke odnosno skraćene pripreme za polaganje ispita u prostorijama Privredne komore Srbije. Tokom dva dana trajanja obuke polaznici su mogli da čuju odgovore na 250 pitanja koje je objavilo Ministarstvo, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studije slučaja koje su već bile na ispitima. Svi polaznici su dobili elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Naredni termin pripreme za polaganje ispita je 13. i 14. jun 2019. godine. Prijava za obuku – pripremu za polaganje ispita može se izvršiti na sledećoj adresi:
Prijava za termin 13-14. jun 2019.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za polaganje ispita realizuje osnivač i prvi konsultant KANCELARIJE IVANOVIĆ, Tatjana Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.