Vesti

PKS: PRIPREMA ZA POLAGANJE ISPITA O PROFESIONALNOJ OSPOSOBLJENOSTI LICA ZA PREVOZ TERETA

07.11.2019

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije je, na osnovu spiska propisa i liste pitanja za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta, objavljenih od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, nudi dvodnevnu pripremu za polaganje ispita.

 

Centar je do sada realizovao šest obuka odnosno priprema za polaganje ispita u prostorijama Privredne komore Srbije. Tokom dva dana trajanja obuke polaznici su mogli da čuju odgovore na 250 pitanja koje je objavilo Ministarstvo, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispitima. Svi polaznici su dobili elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 26. i 27. novembar 2019. godine, Resavska 13-15, sala III, u prizemlju, 10 – 16 časova. Elektronska prijava za obuku – pripremu za polaganje ispita može se izvršiti na sledećoj adresi:  Priprema za polaganje ispita za termin 26. i 27. novembar 2019

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za polaganje ispita realizuje osnivač i prvi konsultant KANCELARIJE IVANOVIĆ, Tatjana Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.