Vesti

PKS: PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE ISPITA U DECEMBARSKOM ROKU

28.11.2022

 

U susret ispitu o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju, koji je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zakazalo za 21. decembar 2022. godine, Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je dvodnevnu pripremnu nastavu za polaganje ovog ispita.

Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na sva zadata ispitna pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Pripremna nastava održaće se u terminu 13. i 14. decembar 2022. godine, Terazije 23, sala na 8. spratu, 10 – 16 časova. Elektronska prijava pohađanja pripremne nastave za polaganje ispita može se izvršiti na sledećoj adresi: Priprema za polaganje ispita u terminu 13. i 14. decembar 2022. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla
centarzaobuku@pks.rs ili tatjana.mihajlovic@pks.rs
i telefonom na 066 8751 027  (Tatjana Mihajlović).