Vesti

PKS: PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE ISPITA U MAJSKOM ROKU

21.04.2023

 

U susret ispitu o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju, koji je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zakazalo za 24. maj 2023. godine, Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je dvodnevnu pripremnu nastavu za polaganje ovog ispita.

Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na sva zadata ispitna pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Pripremna nastava održaće se u terminu 11. i 12. maja 2023. godine, Komorski klub V sprat, od 10 do 16 časova. Elektronska prijava pohađanja pripremne nastave za polaganje ispita može se izvršiti na sledećem linku: Priprema za polaganje ispita u terminu 11. i 12. maja 2023. godine.

Za kandidate koji polažu samo drugi deo ispita na raspolaganju je i jednodnevna pripremna nastava koja obuhvata samo sadržaj drugog dela ispita (studije slučaja). Termin jednodnevne pripremne nastave biće utvrđen naknadno.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla centarzaobuku@pks.rs i telefonom na 0668751144 (Nebojša Jevtić).