O nama

KANCELARIJA IVANOVIĆ se bavi pružanjem konsultantskih usluga u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem u saobraćaju i transport, i to u okvirima tri centra: Konsalting centra, INFO-centra i Centra za obuku.

***

Konsalting centar KANCELARIJE IVANOVIĆ pruža konsultantske usluge iz oblasti drumskog saobraćaja i transporta, a naročito iz oblasti međunarodnog drumskog transporta. Cilj KANCELARIJE IVANOVIĆ je pružanje pomoći u realizaciji poslovnih aktivnosti klijenta, na način koji je najracionalniji i u skladu sa propisima i standardima struke.

***

Vođeni idejom da svojim klijentima omogućimo jednostavan i brz pristup informacijama koje će doprineti da svoje poslovanje obavljaju stručno, efikasno i  produktivno, KANCELARIJA IVANOVIĆ je formirala INFO-centar koji predstavlja internet bazu informacija o aktuelnostima iz različitih oblasti, na prvom mestu iz oblasti transporta i saobraćaja, kojoj naši klijenti pristupaju putem korisničkog imena i lozinke.

***

Za one koji znaju da je ključ za sticanje i održavanje konkurentske prednosti na tržištu – znanje, KANCELARIJA IVANOVIĆ u okviru svog Centra za obuku organizuje obuke i seminare na teme iz oblasti drumskog transporta.

Naši konsultanti i predavači su eksperti sa višegodišnjim iskustvom koji su u stanju da u skladu sa najvišim standardima struke, pruže profesionalne savete našim klijentima.

***

Osnivač i prvi konsultant KANCELARIJE IVANOVIĆ je Tatjana Ivanović, koja se profesionalno bavi problematikom drumskog transporta od 2001. godine.

U periodu od 2001. do 2004. godine bila je angažovana u ministarstvu nadležnom za poslove saobraćaja da bi se 2004. godine zaposlila u Poslovnom udruženju prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju Srbije „Međunarodni transport“. Od 2006. do 2017. godine, bila je generalni sekretar ovog udruženja a od 2010. do 2017. godine, i glavni i odgovorni urednik časopisa MT Revija – vaš vodič kroz svet međunarodnog transporta tereta.

Tokom karijere stekla je veliko profesionalno iskustvo i znanje rukovodeći sekretarijatom ovog udruženja, učestvovala je u stvaranju povoljnijih uslova poslovanja srpskih prevoznika, kreiranju mreže partnerstva sa svim ključnim akterima iz ove oblasti, u pripremi, donošenju i praćenju primene propisa iz oblasti koje na direktan ili indirektan način utiču na delatnost prevoza tereta u drumskom saobraćaju.