Vesti

INFO-CENTAR: ČUVANJE POSLOVNE DOKUMENTACIJE, FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA, AKATA I EVIDENCIJA

10.07.2019

Rokovi, uslovi i način čuvanja poslovne dokumentacije, finansijskih izveštaja, akata i evidencija uređeno je s nekoliko propisa. Kako i koliko dugo se čuvaju računovodstvene isprave, poslovne knjige i finansijski izveštaji, poreske evidencije i PDV računi, kao i akta i dokumenata prema Zakonu o privrednim društvima računovodstvenih isprava, pročitajte u stručnom komentaru objavljenom u INFO-centru KANCELARIJE IVANOVIĆ, na stranici Stručni komentari, u rubrici „U vezi sa više propisa“.

U INFO-centru KANCELARIJE IVANOVIĆ, na stranici  Službena mišljenja, objašnjenja i obaveštenja organa uprave – Ministarstvo finansija, u rubrizi Zakon o akcizama, možete se upoznati i sa najnovijim mišljenjima Ministarstva finansija u vezi sa ostvarivanjem prava na refikaciju akcize na gorivo.

 

***

INFO-centar KANCELARIJE IVANOVIĆ je internet baza informacija osmišljena sa idejom da se na jednom mestu omogući jednostavan i brz pristup informacijama koje su važne za delatnost prevoza. Sadržaj INFO-centra se svakodnevno dopunjuje i ažurira.

Informacijama objavljenim u okviru INFO-centra, korisnici pristupaju putem korisničkog imena i lozinke. Samo manjem broju informacija objavljenim u okviru INFO-centra, pristup je slobodan (Adresari, Najčešće postavljana pitanja i odgovori i deo Servisnih informacija).

Ukoliko želite da se prijavite za korišćenje INFO-centra, klikniti ovde.