Vesti

PKS: PRIPREMA ZA POLAGANJE ISPITA O PROFESIONALNOJ OSPOSOBLJENOSTI ZA LICA ODGOVORNA ZA PREVOZ TERETA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU

02.04.2019

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj je na osnovu spiska propisa i liste pitanja za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta, objavljenih od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, pripremio dvodnevnu pripremu za polaganje ispita.

Priprema podrazumeva razmatranje, pojašnjenje i odgovore na sva pitanja koja mogu da se pojave na ispitu, kao i analiziranje primera uobičajenih komponenti studije slučaja. Takođe, obezbeđen je i materijal za pripremu i polaganje ispita u vidu zbornika propisa i drugih dokumenata, izrađenog na osnovu spiska propisa objavljenog od strane resornog ministarstva.

Termini pripreme za ispit su 9-10. april i 15-16. april 2019. godine. Prijavu za obuku-pripremu ispita možete izvršiti na sledećim adresama:

Više informacija možete pronaći u brošuri ovde.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za ispit realizuje eksterni predavač Tatjana Ivanović uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.

Izvor: PKS