Vesti

PKS: PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE ISPITA U SEPTEMBARSKOM ROKU

31.08.2023

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je dvodnevnu pripremnu nastavu za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju u septembarskom roku.

Pripremna nastava održaće se u terminu 11. i 12. septembra 2023. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije na adresi Terazije 23, sala na 8. spratu, od 10 do 16 časova. Elektronska prijava pohađanja pripremne nastave za polaganje ispita može se izvršiti na sledećem linku: Priprema za polaganje ispita u terminu 11. i 12. septembar 2023. godine.

Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na sva zadata ispitna pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Za kandidate koji polažu samo drugi deo ispita na raspolaganju je i jednodnevna pripremna nastava koja obuhvata samo sadržaj drugog dela ispita (studije slučaja). Termin jednodnevne pripremne nastave biće utvrđen naknadno.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla centarzaobuku@pks.rs i telefonom na 0668751144 (Nebojša Jevtić).

Podsećamo, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zakazalo je ispit za 21. septembar 2023. godine.